TUTUSTU VALMISTUNEISIIN KOHTEISIIMME

Kuvia kohteista |

Ohessa pieni poiminto remonteista. Teemme vuosittain noin 60 kattoa, myös lumikuorman takia vaurioituneita kattoja sekä lukuisia muita remontteja.
Valikoimaamme kuuluu, Peltikatot, Huopakatot ja tiilikatot, myös kattojen korotukset, korjaukset sekä muutokset.
– Meiltä myös Kattojen pesut ja pinnoitukset !
Oli remonttisi mikä vaan, älä tee päätöstä, kysymättä meiltä !

2 kpl Tiilikatto Kajaani |

Asintuntijamme sai yhteydenoton tiilikattojen pinnoittamisesta. Paikanpäällä tutkimusten jälkeen selvisi, että tiilikate päässyt jo niin huonoon kuntoon ettei pinnoittaminen ole enää perusteltua. Myös ruoteissa oli kosteutta ja lahoamista. Päädyttiin asiakkaiden kanssa uusimaan tiilet ja korjaamaan alustan rakenteet. Tiilet vaihdettiin kahteen taloon n. viikon aikana ja neliöitä kertyi n.750m2.

 

Mineriittikatto Kajaani |

Kohteeseen harkittiin alkuun mineriittikaton Rubber pinnoitusta. Tarkastuksen jälkeen havaittiin, että useampia mineriittilevyjä oli halkeillut eikä katon aluskaterakenne ollut toimiva. Päädyttiin asiakkaan kanssa kokonaisvaltaisen kattoremonttiin ja katteeksi valikoitui peltikate. Mineriittikatteen purku vaati asbestipurkuluvat ja purkuilmoituksen kunnanvirastoon. Asbestijäte pakattiin ja suojattiin muovilla, purkamisen jälkeen ja nostettin suoraan kuorma auton lavalle. Asbestipitoinen jäte toimitetaan kaatopaikalle edelleen hävitettäväksi. Kohteeseen asennettiin pystyruoteet, aluskate, aluskatteen tuuletusrima ja vaakaruoteet. Asennettiin uusi kierros otsalautaa sekä peltikate. Viimeistely vaiheessa asennettiin päätyreunapellit ja harjapellit. Myös kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmät on syytä uusia kattoremontin aikana, kuten tässäkin kohteessa tehtiin.

 

Muut Remontit

Palveluihimme kuuluvat myös:
– Sisäremontit, kuten maalaukset, tapetoinnit sekä lattia remontit.
– Poradur kaakelimaalaukset
– Ulkovehoukset ja maalaukset
– Sadevesijärjestelmät, kattoturvatuotteet, lisäeristykset ja paljon muuta!
Oli remonttisi mikä vaan, älä tee päätöstä, kysymättä meiltä !

Navetan katto Kuhmo |

Kuhmossa uusittiin pahoin jo pehmennyt ja vuotava, huopakatteella oleva katto. Huopakatteen korjauksen jälkeen vanha huopa voitiin jättää aluskatteeksi. Päälle asennettiin uudet pystyruoteet ja katto oikaistiin. Tiheässä olevat vaakaruoteet toi lisää vahvistusta katolle. Pelliksi valikoitui Ruukin pelti, Janlan tehtaalta. Malli w20R. Kaikki sadevesijärjestelmät uusittiin ja lisättiin turvallisuuden takia lumiesteet.

Hitsattavan rullahuopa Tampere|

Kohteessa oli rullahuopa entisenä katteena,. Vanha huopakate oli osittain irronnut alustastaan ja tullut jo käyttöikänsä päähän. Katto todella loiva joten vaihtoehdoksi valikoitu uusi Kerabit hitsattava huopa. Lisäksi pellitettiin uudestaan läpiviennit ja piiput sekä asennettiin räystäälle tippalista ohjaamaan vettä kouruihin.

 

Piharakennus Sukeva |

Talven lumikuorma oli tehnyt tuhojaan ja katto oli romahtanut. Myös vieressä oleva kevyempirakenteinen varasto oli kaatunut samalla. Arvokas vanha hirsirakennus sai uuden kantavan vesikaton.

 

Peltikatto Kajaani |

Vanha huopakatto sai väistyä helppohoitoisemman peltikatteen tieltä. Lumiesteet on tärkeä muistaa asentaa kulkuväylille tai paikkoihin missä talvella liikutaan ! Kohteeseen myös uusittiin sadevesijärjestelmät, pellitettiin wc: n viemärin tuuletus sekä isohko piippu.

 

 

Peltikattokatto Valtimo |

Vanha konesaumakatto oli tullut käyttöikänsä päähän. Kohteeseen valikoitui vanhaa tyyliä kunnioittaen kotimainen lukkosaumakate. Kohteeseen uusittiin myös kaikki läpiviennit, piipunpellitys sekä sadevesijärjestelmä.

 

Peltikattokatto Valtimo |

Vanha konesaumakatto oli tullut käyttöikänsä päähän. Kohteeseen valikoitui vanhaa tyyliä kunnioittaen Kotimainen lukkosaumakate. Kohteeseen uusittiin myös kaikki läpiviennit, piipunpellitys sekä sadevesijärjestelmä.

 

Peltikatto Sotkamo|

Pieni on kaunista. Grillikatos sai arvoisensa katteen, Sotkamossa järvenrannalla.

 

Kesämökki Sotkamo |

Kesämökissä oli jo huonoon kuntoon päässyt huopakatto, mutta ei vielä vuotanut. Avattiin huopakattoon harjatuuletus sekä räystäältä tuuletus. Erillinen aluskate asennettiin harjalle yläpohjan tuulettumisen varmistamiseksi. Katteeksi valikoitui ympäristöön hyvin sopiva Tiilikuvia peltikatto. Samalla uusittiin kattoturvatuotteet sekä sadevesijärjestelmät.

 

Peltikatto Kajaani |

Liki 40v käytössä kestänyt peltikatto päivitettiin nykyaikaiseen lukkosaumakattoon. Kohteessa jatkettiin myös hieman lyhyitä räystäitä, uusittiin räystäänaluslaudat sekä päätypaneloinnit. Haastetta hieman antoi kun kattotuolit olivat antaneet periksi lumikuorman vuoksi eikä keittiökaapit enää auenneet. Vahvistettiin ja tuettiin painuneet kattotuolit jolloin, ne saatiin alkuperäiselle tasolle. Keittiön kaappien toimivuus on taas turvattu. Kaikki sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet myös päivitettiin tämän päivän tasolle.

 

Kesämökki Kuhmo|

Kesämökissä oli vuotava huopakatto. Uusittiin alaushuopa ja pintamateriaaliksi valittiin palahuopa. Lisättiin räystäälle puuttuvat tippalistat sekä uusittiin myös piipunpellitys. Kaikilla työmailla meillä mukana ammattipeltiseppä sekä peltisepän verstas.

Ulkoverhous Kajaani|

Kohteessa olivat Suomen sääolosuhteet ja myös tikka tehnyt tehtävänsä vanhalle ulkoverhoukselle. Samalla uusittiin myös ulkoverhouksen tuulensuojalevyt sekä koolaukset tuuletuksen varmistamiseksi. Seinän ollessa auki lisättiin myös yläpohjaan puhallusvillaa. Ikkunoissa ei ollut aikaisemmin vuorilautoja niin asakas, tykkäsi että ne tuo mukavasti ilmettä ja ryhtiä. 

Valokate Kajaani|

Valokatteen asentaminen, kesämökille Nuasjärven rantaan

 

Lukuisia Ikkuna- ja oviremontteja  |

Teemme vuosittain lukuisia ikkuna- ja oviremontteja. Kainuu, Pohjois-Savo, Pohjois Pohjanmaa akselilla. Myös asennamme autotallin nosto-ovia.
Käytämme ainoastaa kotimaisia ikkunoita ja ovia.

 

Peltikatto Kajaani|

Kunnioitetaan vanhaa kotitaloa kattamalla se uudella peltikatteella.

 

Kyläkoulun peltikatto Kuhmo|

Käytöstä poistetun kyläkoulun vanha tiilikatto oli tullut tiensä päähän. Kohteeseen asennettiin uusi peltikatto.

 

Uuden hirsimökin maalaus|

70 Luvun peltikaton maalaus