Kattoremontit

Vuotava tai huonokuntoinen vesikatto vaarantaa koko rakennuksen.
Kannattaa toimia nopeasti jos huomaatte tai epäilette kattonne vuotavan. Rempaksi-asiantuntija tutkii mistä vuoto johtuu ja tekee korjaussuunnitelman sekä kirjallisen kustannuslaskelman. Samalla kerralla kartoitetaan myös mahdolliset kattomuutokset sekä yläpohjan tuuletus ja eristykset.

Arviointikäynti on aina MAKSUTON !

Osasto:

Kuvaus

TUTUSTU VALMISTUNEISIIN KOHTEISIIMME

Kuvia kohteista | 2018

Ohessa pieni poiminto vuoden 2018 remonteista. Teimme viime kesän aikana noin 60 kattoa, useita lumikuorman takia vaurioituneita kattoja sekä lukuisia muita remontteja.
Valikoimaamme kuuluu, Peltikatot, Huopakatot ja tiilikatot, myös kattojen korotukset, korjaukset sekä muutokset.
Oli remonttisi mikä vaan, älä tee päätöstä, kysymättä meiltä !

2 kpl Tiilikatto Kajaani | 2018

Asaintutuntijamme sai yhteydenoton tiilikattojen pinnoittamisesta. Paikanpäällä tutkimusten jälkeen selvisi että tiilikate päässyt jo niin huonoon kuntoon ettei pinnoittaminen ole enää perusteltua. Myös ruoteissa oli kosteutta ja lahoamista. Päädyttiin asiakkaiden kanssa uusimaan tiilet ja korjaamaan alustan rakenteet. Tiilet vaihdettiin kahteen taloon n. viikon aikana ja neliöitä kertyi n.750m2.

 

Mineriittikatto Kajaani | 2018

Kohteeseen harkittiin alkuun mineriittikaton Rubber pinnoitusta. Mutta tarkastuksen jälkeen havaittiin että Useampia mineriittilevyjä oli halkeillut eikä katon aluskate rakenne ollut toimiva. Päädyttiin asiakkaan kanssa kokonaisvaltaisenn kattoremonttiin ja katteeksi valiokoitui peltikate. Mineriitti katteen purku vaati asbestipurkuluvat ja purku ilmoituksen kunnan virastoon. Asbestijäte pakattiin ja suojattiin muovilla, purkamisen jälkeen ja nostettin suoraan kuorma auton lavalle. Asbestipitoinen jäte toimitetaan kaatopaikalle edelleen hävitettäväksi. Kohteeseen asennettiin pystyruoteet, aluskate, aluskatteen tuuletusrima ja vaakaruoteet. Asennettiin uusi kierros otsalautaa, sekä peltikate. Viimesitely vaiheessa asennettiin päätyreunapellit ja harjapellit. Myös kattotyurvatuotteet ja sadevesijärjestelmät on syytä uusia kattoremontin aikana, kuten tässäkin kohteessa tehtiin.

 

Muut Remontit

Palveluihimme kuuluvat myös:
– Kattojen pesut ja pinnoitukset.
– Ikkuna- ja Oviremontit, myös Nosto-ovet.
– Ulkovehoukset ja maalaukset
– Sadevesijärjestelmät, kattoturvatuotteet, Lisäeristykset ja paljon muuta!
Oli remonttisi mikä vaan, älä tee päätöstä, kysymättä meiltä !

Navetankatto Kuhmo | 2018

Kuhmossa uusittiin pahoin jo pehmennyt ja vuotava, huopakatteella oleva katto. Huopakatteen korjauksen jälkeen vanha huopa voitiin jättää aluskatteeksi. Päälle asennettiin uudet pystyruoteet ja katto oikaistiin. Tiheässä olevat vaakaruoteet toi lisää vahvistusta katolle. Pelliksi valiokoitui Ruukin pelti, Janlan tehtaalta. Malli w20R. Kaikki sadevesijärjestelmät uusittiin ja lisättiin turvallisuuden takia lumiesteet.

Hitsattavan rullahuopa Tampere| 2018

Kohteessa oli rullahuopa entisenä katteena,. Vanha huopakate oli osittain irronnut alustastaan ja tullut jo käyttöikänsä päähän. Katto todella loiva joten vaihtoehdoksi valikoitu uusi Kerabit hitsattava huopa. Lisäksi pellitettiin uudestaan läpiviennit ja piiput sekä asennettiin räystäälle tippalista ohjaamaan vettä kouruihin.

 

Piharakennus Sukeva | 2018

Talven lumikuorma oli tehnyt tuhojaan ja katto oli romahtanut. Myös vieressä oleva kyvyempi rakenteinen varasto oli kaatunut samalla. Arvokas vanha hirsirakennus sai uuden kantavan vesikaton.

 

Peltikatto Kajaani | 2018

Vanha huopakatto sai väistyä helppohoitoisemman peltikatteen tieltä. Lumiestee on tärkeitä muistaa asentaa kulkuväylille tai paikkoihin missä talvella liikutaan ! Kohteeseen myös uusittiin sadevesijärjestelmät, pellitettiin wc: n viemärin tuuletus sekä Isohko piippu.

 

 

Peltikattokatto Valtimo | 2018

Vanha konesaumakatto oli tullut käyttöikänsä päähän. Kohteeseen valikoitui vanhaa tyyliä kunnioittaen Kotimainen lukkosaumakate. Kohteeseen uusittiin myös kaikki läpiviennit, piipunpellitys sekä sadevesijärjestelmä.

 

Peltikatto Sotkamo| 2017

Pieni on kaunista. Grillikatos sai arvoisensa katteen, Sotkamossa järvenrannalla.

 

Kesämökki Sotkamo | 2018

Kesämökissä oli jos huonoon kuntoon päässyt huopakatto, mutta ei vielä vuotanut. Avattiin huopakattoon harjatuuletus sekä räystäältä tuuletus. Asetettiin aluskate harjalta huppuun yläpohjan tuulettumisen varmistamiseksi. Katteeksi valikoitui ympäristöön hyvin sopiva Tiilikuvia peltikatto. Samalla uusittiin kattoturvatuotteet sekä sadevesijärjestelmät.

 

Peltikatto Kajaani | 2018

Liki 40v käytössä kestänyt peltikatto päivitettiin nykyaikaiseen lukkosaumakattoon. Kohteessa jatkettiin myös hieman lyhyitä räystäitä, uusittiin räystäänaluslaudat sekä päätypaneloinnit. Haastetta hieman antoi kun kattotuolit oli antanut periksi lumikuorman vuoksi eikä keittiökaapit enää auennut. Vahvistettiin ja tuettiin painuneet kattotuolit jolloin saatiin ne alkuperäiselle tasolle. Keittiön kaappien toimivuus taas turvattu. Kaikki sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet myös päivitettiin tämän päivän tasolle.

 

Kesämökki Kuhmo| 2018

Kesämökissä oli vuotava huopakatto. Uusittiin alaushuopa ja pintamateriaaliksi valittiin palahuopa. Lisättiinräystäälle puuttuvat tippalistat sekä uusittiin myös piipunpellitys. Kaikilla työmailla meillä mukana ammattipeltiseppä sekä peltisepän verstas.

Ulkoverhous Kajaani| 2018

Kohteessa oli suomen sääolosuhteet ja myös tikka tehnyt tehtävänsä vanhalle ulkoverhoukselle. Samalla uusittiin myös ulkoverhouksen tuulensuojalevyt sekä koolaukset tuuletuksen varmistamiseksi. Seinän ollessa auki lisättiin myös yläpohjaan puhallusvillaa. Ikkunoissa ei ollut aikaisemmin vuorilautoja niin asakas tykkäsi että ne tuo mukavasti ilmettä ja ryhtiä. 

Valokate Kajaani| 2018

Valokatteen asentaminen, kesämökille Nuasjärven rantaan

 

Peltikatto Kajaani | 2018

Liki 40v käytössä kestänyt peltikatto päivitettiin nykyaikaiseen lukkosaumakattoon. Kohteessa jatkettiin myös hieman lyhyitä räystäitä, uusittiin räystäänaluslaudat sekä päätypaneloinnit. Haastetta hieman antoi kun kattotuolit oli antanut periksi lumikuorman vuoksi eikä keittiökaapit enää auennut. Vahvistettiin ja tuettiin painuneet kattotuolit jolloin saatiin ne alkuperäiselle tasolle. Keittiön kaappien toimivuus taas turvattu. Kaikki sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet myös päivitettiin tämän päivän tasolle.

 

Lukuisia Ikkuna- ja oviremontteja  | 2018

Teemme vuosittain lukuisia ikkuna- ja oviremontteja. Kainuu, Pohjois-Savo, Pohjois Pohjanmaa akselilla. Myös asennamme autotallin nosto-ovia.
Käytämme ainoastaa kotimaisia ikkunoita ja ovia.

 

Peltikatto Kajaani| 2018

Kunniotetaan vanhaa kotitaloa kattamalla se uudella peltikatteella.

 

Kyläkoulun peltikatto Kuhmo| 2018

Käytöstä poistetun kyläkoulun vanha tiilikatto oli tullut tiensä päähän. Kohteeseen asennettiin uusi peltikatto.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kattoremontit”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *