Mineriittikaton pesu ja pinnoitus

25,00 32,50 

ALOITUSMAKSU 1000 eur + neliöhinta laskurista

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Mineriittikaton pinnoitus.

Mineriittikaton kunnostus Pintamestareiden menetelmällä sisältää pesun ja pinnoituksen lisäksi rikkinäisten levyjen vaihdot, vesikourujen puhdistuksen, aluskatteiden paikkaukset, läpivientien ja harjojen tiivistykset, kattoturvatuotteiden korjeuksen / asennuksen sekä katon muiden osien korjaukset. Kattopesu tehdään aina vasta kun aluskatteen paikkaus, läpivientien tiivistys ja katon korjaus on tehty viimeisen päälle huolellisesti. Ennen urakan aloittamista tehdään kokonaisvaltainen katon kuntotarkastus, jossa käy ilmi katon korjaustarpeet. Mineriittikattojen kunnostukset ovat siis kokonaisvaltaista hommaa jota vaatii ammattitaitoa..

Pesu

Mineriittikaton pesu tehdään oikeanlaisella korkeapainepesurilla, jossa vesimäärä on oikea suhteessa vesipaineeseen. Näin mineriittikaton puhdistus ei riko mineriittilevyä ja mineriittikatto puhdistuu riskittömästi ja tehokkaasti. Sammalen ja jäkälän poisto mineriittikatolta tehdään sammalenestoaineen avulla, joka täydentää korkeapesun vaikutusta tuhoten itiöt kattolevyjen sisältä.

Asbestipitoisen mineriittikaton pesu on nykyisin asbestiluvan varaista hommaa, joten luvat pitää olla kunnossa ja menetelmä hyväksytty.

Pinnoitus

Mineriittikaton pinnoitus tehdään asentamalla laadukas mineriittikattopinnoite kuivalle ja puhtaalle kattopinnalle. Pintamestareilta mineriittikaton maalaus sujuu nopeasti korkeapaineruiskulla. Mineriittikattojen maalaukset tehdään laadukkaalla Rubber-pinnoitteella, joka tekee kattopinnasta vettä ja likaa hylkivän. Mineriittikattopinnoitteet tehdään yhteistyössä Euroopan parhaiden kattopinnoitevalmistajien kanssa. Kattopinnoitus tehdään aina takuutyönä viiden vuoden takuulla.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mineriittikaton pesu ja pinnoitus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *