RE-AIR ilmanvaihto

249,00 399,00 

RE-AIR on lämmöntalteenottolaite, joka on suunniteltu varmistamaan riittävä ilmanvaihto asunnossa, ilman energiahäviöitä.
Tehokas, hiiliharjamoottori, jossa on integroitu lämpösuoja. Moottorissa sinetöidyt kuulalaakerit, jotka varmistava pitkän ja huolettoman käytön. Laite on suunniteltu jatkuvaan käyttöön.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Regeneratiivinen lämmönvaihdin, jossa on keraaminen ydin; korkea lämpötehokkuus (jopa 90%). Lämmöntalteenottoyksikkö RE-AIR on saatavilla kaksi kokoa: Ø100mm (alle 20m2 tilaan) ja Ø150mm (yli 20m2 tilaan).

Muuttuva suuntainen virtaus, vaihtoväli 70 sekuntia. Suositellaan asennattavaksi väintään 2kpl / huoneisto, mutta erinomainen kaikkiin makuuhuoneisiin ja oleskelutiloihin. Laite asennetaan ulkoseinään.
– Laitteen tulisi toimia jatkuvasti ja pysähtyä vain puhdistuksen ajaksi.
– Kun lämmitykselle ei ole tarvetta, käytetään vain yhdensuuntaista toimintoa.
– Erittäin kylmillä ilmoilla voidaan puhalluksen teho säätää minimi asentoon, mutta ei suositella laitteen sammuttamista.

Re-AIR, RC on sisäseinään asennettava lämmöntalteenottoyksikkö, joka on suunniteltu takaamaan riittävä ilmanvaihto suljetuissa ympäristöissä ilman energiahäviöitä. Erittäin tehokas, suunnanvaihdolla oleva EC -moottori, jossa on integroitu lämpösuoja, sekä korkealaatuiset kuulalaakerit. Lämmöntalteenottolaite on suunniteltu jatkuvaan käyttöön. Uudelleen varastoiva  lämmönvaihdin, jossa on keraaminen ydin; korkea lämpötehokkuus (jopa 82-90%).

UUTUUS: RE-AIR RC !!!

Uuudessa Re-Air RC,ssä on:

  • 5- nopeuksinen
  • kosketusnäyttöinen kaukosäädin
  • Ohjelmoitavissa 40-120 sekuntia, tai automaattinen
  • Puhdistustarpeen ilmaisin
  • Jäätymisen esto
  • Kosteusaunturi, lisää noputta jos huoneilmankosteus nousee.
  • Boost toiminto
  • Kesäasento
  • jne.

Re-Air laitteet on suunniteltu erityisesti painovoimaisella ilmanvaihdolla toimiviin taloihi, koska se ei aiheuta paine-eron muutoksia. Laite käy myö poistoilmapuhaltimella varustettuihin taloihin.

Varmistu että sähkökytkentä on tehty oikein, ennen laitteen pistotulpan kytkemistä. Väärä kytkentä voi vahingoittaa laitetta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “RE-AIR ilmanvaihto”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *