TUOTTEEMME SINULLE

Kattoremontit.

Toteutamme kattoremontit sovitussa aikataulussa, huolellisesti ja Avaimet käteen -periaatteella. Kattoremontti kannattaa aina antaa ammattilaisen toteutettavaksi. Osaava ja ammattitaitoinen henkilökuntamme pitää sinut ajantasalla kattoremontin etenemisestä, ja voit huoletta itse keskittyä muuhun. Käytämme peltikattoremonteissa laadukasta Ruukin peltiä.

Kattoremontti Avaimet käteen -toimitettuna

Arvioimme ja kartoitamme kotisi katteen kunnostustarpeen huolella ja annamme remonttiarvion tämän perusteella. Kattoremontti toteutetaan aina yhtä huolellisesti ja suunnitellusti. Asiakkaamme voi luottaa siihen, että kattoremontti valmistuu sovitun aikataulun mukaisesti. Katon kokonaisvaltainen kunnostus aloitetaan huolellisella pohjatyöllä, joka jatkuu uuden katteen asennuksella sekä sisältää myös loppusiivouksen ja -tarkastuksen. .

 

Kattopinnoitukset.

Ei välttämättä kannata uusia, kunnossa olevaa kattoa!

Me haluamme haastaa vanhentuneet toimintamallit kattoremonttien toteutuksessa.

Kunnostamme katot kokonaisvaltaisesti pinnoittamalla ilman mittavia purkutöitä, nopealla aikataululla ja edullisin kustannuksin. Käytämme työssämme vain laadukkaimpia materiaaleja, jotka näyttävät hyvältä ja kestävät kulutusta pitkään.

Lopputuloksena teemme ainutlaatuisen hienoja kattopinnoituksia ammattitaidolla ja takuutyönä koko Suomessa.

 

LUE LISÄÄ

Kotimaiset ikkunat kotiin ja vapaa-ajan asuntoon.

Olipa kyseessä omakotitalon tai loma-asunnon ikkunat, sopiva kokonaispaketti syntyy yhdistämällä kiinteitä ja avattavia ikkunoita. Oikean ikkunatyypin valintaan vaikuttaa talon sijaisti, huoneen sijainti ja käyttötarkoitus. Myös omat mieltymykset ja käyttötottumukset.

 

Nykypäivän ikkunoilta vaaditaan paljon. Ne ovat iso ja tärkeä osa rakennusta ja niiden on oltava näyttäviä sekä samalla myös energiatehokkaita. Me pystymme tarjoamaan sekä energiatehokkaat, että modernit ratkaisut mutta myös nykyaikaisia ja täysin huoltovapaita pvc ikkunoita..

Mallistostamme löytyy avattavia sekä kiinteitä , puu-ja puualumiini-ikkunoita. Puualumiini-ikkunan karmi ja sisäpuite ovat puuta. Ulkopuite on kokonaisuudessaan alumiinia ja karmin ulkopuoliset osat on verhoiltu alumiiniprofiililla.Puuikkunassa alakarmin ja vaakavälikarmin verhoukseen käytetään alumiinia. Puualumiini-ikkuna on nykypäivänä selkeästi suosituin, koska ikkuna on käytännössä huoltovapaa. Toimituksen mukana tulevaan huolto-ja käyttöohjevihkoon on hyvä tutustua.

Ikkunat valmistetaan mittojen mukaan, joten ne soveltuvat niin uudis-kuin saneerauskohteeseen. Tuoteperheeseemme kuuluu perusikkunoiden lisäksi myös palo-, täysalumiini sekä 2- lasiset mökki ikkunat

 

LUE LISÄÄ

Laadukkaat suomalaiset ovet kotimaiselta valmistajalta

Ulko-ovimallistoomme kuuluu lähemmäs 50 erilaista ovimallia, joita asiakkaat voivat muokata mieleisikseen muun muassa erilaisilla lasi- ja värivalinnoilla. Mikäli valmiista malleista ei löydy sopivaa, voi asiakas halutessaan myös suunnitella oman ovimallinsa.

Kaikista umpiulko-ovimallistamme on saatavilla myös kevyempirakenteinen varastonovi. Varastonovet ovat karmisyvyydeltään kapeampi kuin normaalit ulko-ovet ja soveltuvat hyvin esimerkiksi teknisten tilojen oviksi.

Alumiiniverhoillut parvekeovemme on suunniteltu sopimaan yhteen ikkunoidemme kanssa. Parvekeovien karmisyvyydet ovat samat kuin ikkunoilla, ja ovien lasikorkeudet voidaan määritellä viereisten ikkunoiden korkeuden mukaan.

 

Ulko-ovissa on eri tyylisiä ovia ja valmiita malliryhmiä niin kivitaloon, hirsihuvilaan kuin perinnetaloon. Avainlippu-merkityt ovet valmistetaan asiakkaan valitsemilla mitoilla ja väreillä – vaikka kaksivärisenä. Oven materiaaliksi voit valita aidon massiivipuun tai tiiviin ja kestävän HDF-puukuitulevyn.

LUE LISÄÄ

Milloin talon ulkoverhoilu on syytä uudistaa?

Ulkoverhoustyö alkaa kuntokartoituksella ja suunnittelulla. Korjaamme ammattitaitoisesti mahdolliset laho- ja kosteusvauriot ja valitsemme kohteeseen sopivat eriste- ja pintamateriaalit. Lämmöneristeenä käytämme puukuitulevyä tai muita kohteeseen sopivia materiaaleja. Näin kodin sisäilma pysyy raikkaana ja rakenteet terveinä. Hoidamme asiakkaan puolesta kaiken aina asennukseen ja loppusiivoukseen.

 

 

Seuraavat oireet ovat merkkejä siitä, että uusi ulkoverhous voi olla ajankohtainen:

  • Maalipinta hilseilee
  • Seinät ovat vinot tai kierot
  • Haluat vaihtaa mineriittilevyt kauniiseen ja turvalliseen puupintaan
  • Ulkoverhous on kärsinyt ikkunoiden alapuolelta
  • Vanhan verhoilun kiinnitys on irtoillut
  • Epäilet kosteus- tai homevahinkoa
  • Seinät eivät ole riittävän hyvin eristetty
  • Seinissä näkyy lahovaurioita
  • Nurkissa tuntuu vetoa

 

LUE LISÄÄ